Запрошення до участі у науково-практичній онлайн-конференції молодих учених з міжнародною участю: «Актуальні питання фармакології та лікарської токсикології»,

Анотація

Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у науково-практичній онлайн-конференції молодих учених з міжнародною участю: «Актуальні питання фармакології та лікарської токсикології», яка відбудеться в м. Києві 25–26 вересня 2024 року в ДУ «Інститут фармакології та токсикології НАМН України» (Посвідчення УкрІНТІ від 08.02.2024 № 157).

Участь у конференції безкоштовна!
Учасники конференції отримають сертифікати та змогу безкоштовно опублікувати тези та доповіді в журналі «Фармакологія та лікарська токсикологія», який виходить друком і розміщується на сайті https://pharmtox-j.org.ua/index.php/pharmtox-j/about/submissions

3 питань, пов’язаних з організацією та проведенням конференції, матеріалів для публікації та анкет – звертатися до Максима Мунька за тел. +38 (068) 510-52-43, для листування – email: munandmax@gmail.com.
Додатковий телефон: +38 (044) 456-81-90 і email: onmi@i.ua

Тези/статті для публікації в журналі «Фармакологія та лікарська токсикологія» та Анкету учасника потрібно надіслати до 5 серпня 2024 року.

Заздалегідь вдячні Вам за участь у конференції!

pdf